TOP

Win een studiebeurs bij TMO Fashion Business School

TMO Fashion Business School introduceert voor aanstormend talent de TMO Business Battle. De hoofdprijs is een volledige studiebeurs voor de erkende Bachelor of Business Administration (BBA) in Fashion aan de particuliere TMO Fashion Business School.

TMO Fashion Business School lanceerde de TMO Business Battle tijdens de Onderwijsbeurs Zuid in Eindhoven op 27 en 28 september 2013. “De Battle is in lijn met de nieuwe koers van TMO. De pijlers ‘mode’ en ‘ondernemerschap’ vormen het fundament van de nieuwe naam: TMO Fashion Business School” aldus Theo Rauch, directeur TMO Fashion Business School.

Waarom een Business Battle?

De modebranche heeft behoefte aan jong talent met lef, commercieel inzicht en verstand van fashion, zou blijkt uit het persbericht van TMO Fashion Business School.  Met de Business Battle hoopt TMO ondernemerschap  en attitude te stimuleren. De meest excellente deelnemer wordt toegelaten tot het unieke onderwijsprogramma van TMO.

Het wedstrijdverloop

Maximaal 50 geselecteerde deelnemers zullen vanaf eind oktober zes weken lang – met behulp van TMO docenten en fashion experts – drie fashion business opdrachten uitvoeren. Per opdracht zijn punten te verdienen. De drie deelnemers met de meeste punten strijden met elkaar tijdens de finale op 14 december 2013. Een vakjury zal de uiteindelijke winnaar kiezen.

Hoe doe je mee?

Registreer je met je Facebookprofiel en beschrijf in maximaal 250 woorden waarom de fashion business niet zonder jou kan. De inschrijving sluit op vrijdag 18 oktober 2013 om 17:00 uur.