TOP

Welikefashion.com showt nieuwe collectie in de winkel

Fans van celebrity-kledingstijl konden vrijdag 25 september hun hart ophalen in Amsterdam. Welikefashion.com liet in een modeshow de nieuwe collectie zien in hun winkel aan de Van Baerlestraat.

De show vond plaats in de winkel, maar ook op de stoep: een paarse loper diende als catwalk en deze stopte pas bij de stoeprand. Zo’n twintig gestylde outfits kwamen langs, de modellen geheel gekleed in kleren die verkrijgbaar zijn bij Welikefashion.com. Na de show konden de bezoekers naborrelen en de musthaves uit de show gelijk passen en aanschaffen. Belangrijke items in de collectie waren de harembroek, leren rok, de 20-denier-panty en tops met schoudervullingen. De styling werd verzorgd door styliste Esmée Croqué.

Dress like a celeb
Welikefashion.com is een webwinkel met kleding die is geïnspireerd op de stijl van celebrities en de catwalk. De webshop begon in 2003 al Netalsindefilm.nl, maar veranderde haar naam in 2007. Sinds dat jaar bestaat ook de winkel aan de Van Baerlestraat in Amsterdam.

Het team van Welikefashion.com mixt de stijl van de sterren met eigen stijl. Er hangen dan ook tijdloze items in de winkel, maar ook dingen die aansluiten op de laatste trends. En als celebs ergens van houden, dan zijn het wel de laatste trends. “Wij kijken op Google en in beeldbanken naar de kleding van stijliconen als Kate Moss, Sienna Miller en sterren uit The Hills”, aldus Heleen Schouwenaar van Welikefashion.com. “vaak zien we daar stukken terug die wij verkopen.”

Workshop
Het idee van een webshop met kleding van sterren bleek erg succesvol. Heleen Schouwenaar, die het concept in 2007 overnam, gaf op 14 september een workshop over de mogelijkheden van het starten van een webshop aan bezoekers van het Textilia Institute.