TOP

Wehkamp gaat cadeaubon aanbieden via fysieke retailers

Het Nederlandse postorderbedrijf Wehkamp gaat in de toekomst cadeaubonnen aanbieden via fysieke retailers. Vanaf begin november is een Wehkamp-cadeaubon ook te koop bij supermarkten en tankstations.

Door de samenwerking met onder andere Albert Heijn, Plus, Primera en verschillende tankstations is de Wehkamp-cadeaubon vanaf volgende maand verkrijgbaar op ruim 1500 locaties. Er zijn plannen om het distributienetwerk nog verder uit te breiden in een later stadium.

Vrijheid
Klanten krijgen in de supermarkt of winkel de vrijheid om zelf een bedrag uit te kiezen dat op de bon komt te staan. Met de cadeaubon kan de consument kiezen uit een assortiment dat bestaat uit onder meer mode, elektronica, sportartikelen en interieur.

Populair
“De cadeaubon is een populair cadeau in Nederland en neemt nog steeds aan populariteit toe. Steeds vaker verruilt de consument het traditionele cadeautje voor een cadeaubon die op een geschikt moment door de consument kan worden ingewisseld”, aldus Helga van den Oord, accountmanager bij Wehkamp. “De markt van cadeaubonnen bedraagt in Nederland ruim Euro 1 miljard en laat jaarlijks een groei van 10% zien.”