TOP

Webshop Vanilia gaat internationaal bezorgen

Fashionretailer Vanilia gaat bestellingen via de webshop voortaan ook internationaal bezorgen. Buitenlandse klanten gaan, in tegenstelling tot Nederlandse klanten, betalen voor de verzendkosten. Dat meldt Retailnews.nl.

“We merken dat er veel vraag is naar internationale verzending vanuit Nederlandse vrouwen die in het buitenland wonen. Ook toeristen die bijvoorbeeld in Maastricht, Den Haag of Amsterdam kennis hebben gemaakt met Vanilia zijn enthousiast over buitenlandse bestelmogelijkheden”, vertelt Frederike van Dissel, online marketing medewerker bij Vanilia. De verzendingen naar het buitenland zijn geen voorbode van een internationale uitbreiding van Vanilia.

Exotisch

Veel van de buitenlandse klanten wonen dichtbij Nederland, in bijvoorbeeld Belgie, Duitsland en Zwitserland maar sommige pakketten moeten naar exotischer plekken worden bezorgd. Van Dissel: “Onlangs kregen we een bijvoorbeeld een bestelling uit Brunei.”

Creditcard 

De logistiek wordt verzorgt door PostNL. Buitenlandse klanten kunnen per creditcard betalen.  Het is afhankelijk van het land wat de levertijd is. De bestelling wordt in ieder geval binnen drie dagen naar de klant verstuurd.