TOP

WE lanceert webshop

WE heeft een online webwinkel geopend. In eerste instantie alleen in Nederland, maar de bedoeling is om de webwinkel in de loop van 2010 ook te ontwikkelen voor de andere landen waar WE actief is.

Linda de Graaff, E-Commerce director van WE Fashion in een persbericht: “Wij bieden met deze webwinkel een toegevoegde waarde voor onze klant. WE Fashion inspireert mensen om hun eigen stijl te creëren. Dat moet zo gemakkelijk mogelijk zijn. Met de komst van de webshop kan de klant nu ook buiten openingstijden bij ons terecht. “

WE biedt online de WE Men, WE Women, WE Boys èn WE Girls collectie. Producten worden uitgebreid omschreven en je kunt de kleding tot in detail bekijken. In de toekomst zal de hele collectie digitaal worden aangeboden, maar er zit een opbouw in. Op dit moment focust WE zich op de nieuwe collectie en de Fundamentals. Daarnaast kun je in de webwinkel terecht voor ondermode, schoenen, tassen en accessoires.

WE Fashion is een internationale modeketen. Met circa 230 winkels en 3.000 medewerkers is de keten vertegenwoordigd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland.