TOP

Wat zijn de bestsellers bij Ray Brandstore in Delft?

Ook benieuwd wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen periode? "In de uitverkoop gaan de jurkjes van Samsøe & Samsøe hard", zegt Raymond van Uffelen, eigenaar van Ray Brandstore in Delft.

Raymond van Uffelen: “Er is nu uitverkoop dus het is dan moeilijk te zien wat er precies goed wordt verkocht. Bij de vrouwen gaan de jurkjes van Samsøe & Samsøe in ieder geval wel hard. Normaal gesproken kosten ze €129,- maar nu hangen ze er met vijftig procent korting. Het is een Scandinavisch merk dat wat ruimer valt. Bij de mannen verkopen we veel T-shirts van G-sus (€39,99 tot €49,99) en Samsøe & Samsøe (€49,- tot €59,-). Ook hierop geven we nu vijftig procent korting. De shirts zijn wat uitgesprokener dan andere shirts.”

“Iets minder lopen de jumpsuits. Misschien zijn ze er in deze omgeving nog niet aan gewend om zo iets te dragen en de prijs is in verhouding ook wat hoger. Ze zijn al snel ongeveer €129,- tot €149,- en dat is nog een flinke prijs voor iets waar je nog aan moet wennen. ”

“Ray Brandstore is pas sinds 1 april geopend en het is de aller eerste conceptstore in Delft. De winkel zit niet in het gebied waar het gros van Delft langsloopt dus mensen moeten het echt ontdekken. We verkopen niet alleen kleding maar we willen ook een platform zijn voor lokale kunstenaars. Er loopt hier zo veel talent rond. Sommige kunstenaars zijn heel creatief maar zijn minder goed op het gebied van ondernemen. Je moet elkaar daarom versterken. Zij geven iets moois aan mij en ik geef hen een plek om het te verkopen. Een voorbeeld is het Delftse merk Tulp Jeans. De stof is wat rauwer en het moet nog inslijten maar ik merk wel dat mensen geïnteresseerd en geïntrigeerd zijn.”


Ray Brandstore
Wijnhaven 15
2611 CR, Delft
015-2121223
FB/Raybrandstore