TOP

Wall of Fame met slipjes van Hollywoodsterren

Als je altijd al hebt willen weten wat voor slipjes beroemdheden dragen, moét je naar de nieuwe flagshipstore van Cosabella in New York. Daar is een 'wall of fame' met de gesigneerde slipjes van beroemdheden als Victoria Beckham en Gwyneth Paltrow.

Het Italiaanse lingeriemerk Cosabella opent op 1 augustus een flagshipstore in New York. Om de aandacht op de opening te vestigen en extra bezoekers te trekken, heeft de retailer een unieke ‘wall of fame’ gemaakt: met de ingelijste en gesigneerde slipjes van beroemdheden.

VIP’s

Het zijn niet de minste sterren die hun onderbroek met handtekening hebben aangeboden: Sarah Jessica Parker, Cher, Rita Wilson, Victoria Beckham, Paula Abdul, Naomi Campbell, Jessica Alba, Gwyneth Paltrow, Courteney Cox en Scarlett Johansson.

De retailer hoopt dat het niet daarbij blijft en dat de sterren zelf ook komen shoppen. In de nieuwe winkel in New York zijn speciale VIP-paskamers met extra privacy voor beroemde klanten.

Verkooppunten

Lingeriemerk Cosabella wordt in een twintigtal landen verkocht. De belangrijkste afzetgebieden zijn Italië, Canada en de Verenigde Staten. Er was al een flagshipstore in Miami. In Nederland heeft Cosabella één verkooppunt: oBooi! in Eindhoven.