TOP

Waalwear Kids op catwalk van Fortis Kidsday

De Amsterdam International Fashion Week 2009 werd voor een flink aantal kinderen het debuut in de modellenwereld. Zij kregen van Kassandra, bekend van Holland's Next Top Model een workshop 'catwalk lopen' in de kleren van Waalwear Kids.

De kleding voor de speciale kidsmodeshow tijdens de Amsterdam International Fashion Week 2009 kwam van de merken Barbara Farber, Pointer, Bad Boys, Jottum en Cakewalk. En hoewel sommigen aanvankelijk wat onwennig de eerste voet op de catwalk zetten, gaven alle kinderen aan het einde van de middag een wervelende show weg.

De modeshow werd zondag 1 februari gehouden in het machinegebouw van de Westergasfabriek. De organisatie van de Kidsday was in handen van Fortis Bank Nederland. Relaties van Fortis Bank Nederland en Waalwear Kids waren met hun kinderen uitgenodigd om zich een middag te vermaken in de wereld van de mode.

Dat er bij een modeshow veel komt kijken, werd de kinderen al snel duidelijk. Kleding, haar, make-up, het juiste loopje, de perfecte pose en de beste uitstraling; aan alles werd gewerkt. De kinderen showden kleden van de Waalwear Kids-merken Barbara Farber, Pointer, Bad Boys, Jottum en Cakewalk.

Nadat de ouders terugkwamen van een verrassingsmodeshow van Tessa Koops, kregen zij hun eigen kinderen terug te zien als echte modellen. De kans dat er een toekomstig Holland’s Next Top Model tussen de kids heeft gezeten is niet geheel ondenkbeeldig; er kwam aardig wat ‘natuurtalent’ de catwalk op! 

De foto’s zijn van Bas Huybers, www.bashuybers.com