TOP

Vrijdag: Broeken en heel veel denim

Trendnavigator Marijn Obertop volgt voor Textilia.nl onder andere de Amsterdam International Fashion Week. Elke dag zal zij een blik werpen op trends die ze tegenkomt. Vandaag een verslag van vrijdag bij de shows van EnD, Mada van Gaans en Blue Blood.

Bij de shows van EnD en Mada van Gaans was vooral het elegante en vrouwelijke wat de boventoon voerde, bij Blue Blood vooral casual denim. Zeer verschillende shows, maar verschillende modellen broeken waren bij alle shows te zien, in denim of in vloeiende elegante materialen of in sweat en gebreid.

Hieronder verschillende (nieuwe) modellen voor broeken en denims die ik zag.

  

Afbeelding 1De bandplooi broek, te zien in de shows van End, Mada van Gaans en Blue Blood, was ook volop vertegenwoordigd bij publiek. Laag kruis, veel of weinig plooien, denim, twill of sweat; vele mogelijkheden, maar vooral een zeer comfortabel, moderne en stoere look.
 

 

Afbeelding 2 Ook de jumpsuit is een model wat zowel in de shows als bij het publiek te vinden was. Lekker sexy kort of als volledige overall. Niet het makkelijkste item, maar wel een modisch statement. 

 

Afbeelding 3 De boyfriend jeans, het wat oversizede model, is een comfortabele aanvulling op het modelaanbod. Vooral te zien met vintage, gedragen en verwassen uiterlijk. Met natuurlijk opgerolde pijpen.