TOP

Donderdag: Fur & Fans bij INDIVIDUALS

Trendnavigator Marijn Obertop volgt deze week voor Textilia.nl onder andere de Amsterdam International Fashion Week. Elke dag zal zij een blik werpen op trends die ze tegenkomt. Donderdag was Marijn bij de show van INDIVIDUALS...

De show van INDIVIDUALS, het merk van leerlingen van het AMFI, was in een woord super. Prachtig dat een groep mensen met individuele ontwerpen zo een samenhangende collectie kan neerzetten. Vorig seizoen was ik al een fan geworden, dit keer nog meer!

Een gedurfde materiaal en kleurkeuze, (gerecycled) bont, gewassen leer en super gebleekte denim. Huidtonen  prachtig gecombineerd met zwart en koraal. Een ijl samengaan van ingetogen elegantie en super stoere items. Met mij werd er in de zaal verzucht: “ik zou het allemaal wel willen hebben…….”  Een designcollectie die een duidelijk draagbaar karakter heeft; hoera!

 

Scroll naar beneden voor de foto’s…

 

Afbeelding 1

Bont was ook een favoriet bij het pupliek, echt bont in vintage jassen, warm, elegant en glamourous.

 

Afbeeldin 2

Mijn persoonlijke favorieten zijn de bleached denim artikelen, de combinatie van het romantische silhouet van het jasje met het stoere materiaal is erg aantrekkelijk!

 

Afbeelding 3

Fans van de ‘Hooligan Poetry’ collectie die nu in de winkel verkrijgbaar is.