TOP

Volle en felle kleuren onmisbaar in mannenmode voor zomer 2023

Voor wie nog niet klaar is met de inkoop in het mannenmodesegment op de valreep nog drie modetrends voor op de inkooplijst voor zomer 2023. Met stip op één: volle en felle kleuren.

Hoofdfoto: Gaastra / Textilia

Color splash

Leukst aan de voorjaar- en zomercollecties zijn altijd die vrolijke kleuren. Ook voor zomer 2023 knallen ze weer van de kledingstukken af. Dan gaat het om de volle kleuren die toon op toon worden gedragen of juist worden gecombineerd met een andere sterke kleur in een outfit of in details en prints van een short, broek of shirt. Vergeet zeker de fluorescerende varianten niet, onmisbaar volgend zomerseizoen.

Billionaire

Retro

De kledingstijl uit de jaren zestig en zeventig doet het goed in de collecties voor zomer 2023. Belangrijk in deze trend zijn onder meer shirts en polo’s met brede horizontale kleurblokken in kleuren als bruin, donkerblauw en rood. En vergeet het trainingsjasje niet, naast het baseballjack een belangrijk item in de categorie zomerjassen.

Back print

Een geborduurd merklogo of een vette, kleurige print sieren in het nieuwe seizoen menig rugpand van hoodies en T-shirts. Vooral de casual labels voor de jongere doelgroep maken er gebruik van. Het liefst gecombineerd met een wijde jeans en sneakers.

Lee

Distorted People