TOP

Vijf vragen aan Pim Dresen van Mercer Amsterdam [interview]*

Lange tijd werkte hij voor de ABN Amro maar twee jaar geleden durfde Pim Dresen het aan een totaal andere richting in te gaan door een exclusief sneakermerk op te richten. Textilia sprak met de man achter Mercer Amsterdam.
Hoe is Mercer Amsterdam ontstaan? “Twee jaar geleden ben ik Mercer Amsterdem begonnen, de fall/winter 2015 collectie wordt het derde seizoen. Ik heb het merk opgericht omdat ik zelf tussen de 30 en 50 paar sneakers in mijn kast had liggen maar ik had het gevoel dat er nog iets miste in de markt, een

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de modebranche lezen Textilia. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.textilia.nl