TOP

V&D start click & collect langs A2, A12 en A58

Warenhuis V&D start langs verschillende Nederlandse snelwegen met zogenaamde click & collect-punten voor onlineaankopen. Dat meldt dagblad Metro vandaag.

De La Place-vestigingen De Lucht (langs de A2), maar ook La Place in Maarsbergen (A12) en het V&D wegrestaurant in Middelburg (A58) gelden als de nieuwe afhaalplekken voor aankopen in de webshop van V&D.

Kopje koffie
Daarmee speelt het warenhuis in op de behoefte van de consument online te bestellen, maar af te halen in de winkel. Volgens E-commerce manager Noël Manning heeft het nieuwe click & collect-concept langs A2, A12 en A58 een aantal voordelen. De consument kan er elke dag, ook ‘s avonds of in de weekends terecht. Parkeren is bovendien gratis en gemakkelijk. Ook hoopt Manning op een neveneffect in de aangewezen La Place-vestigingen. “Misschien dat de consument wel vaker voor een kopje koffie komt”, zegt de V&D-man tegen Metro.

Proef 

Bestellen voor 21:00uur, betekent volgende dag afhalen in het gewenste wegrestaurant. Vooralsnog gaat het om een proef. Manning loopt in Metro alvast vooruit op het succes van click & collect langs de snelweg. “Voor mensen die vaak onderweg zijn is dit de toekomst.”