TOP

Utrecht omarmt Italiaanse sport, design en innovatie

De tweede etappe van de 93ste editie Giro d'Italia zal dit jaar eindigen in Utrecht. De Italian Trade Commissie grijpt deze gelegenheid aan om de Nederlandse sportwereld kennis te laten maken met Italiaanse sportdesign en sportinnovatie.

De Italian Trade Commission (Italiaanse overheidsinstelling) en de Italiaanse branche organisatie van producenten van sportartikelen (Assosport) organiseren met de ondersteuning van de Nederlandse brancheorganisatie van sportleveranciers (FGHS) een business evenement op dinsdag 11 mei in het Jaarbeurs Business Center in Utrecht. Nederlandse bedrijven die actief zijn in de sportsector krijgen tijdens deze B2B-dag de gelegenheid te netwerken met Italiaanse collega’s.

 

Sport en Design

In samenwerking met de Italiaanse vereniging Sportdesign (Associazione SportDesign) en met de ondersteuning van de gemeente Utrecht organiseert de Italian Trade Commision tevens van 9 tot en met 16 mei een cultureel evenement. In de Janskerk in Utrecht kunnen sportfanaten door de tentoonstelling ‘Sport en Design’ kennis maken met de Italiaanse excellentie in sportdesign en sportuitrusting. Meer informatie over de activiteiten van het Italiaans Instituut voor Buitenlandse Handel is te vinden op de website.