TOP

Under Armour opent eerste shop-in-shop in Nederland

Het Amerikaanse sportmerk Under Armour heeft de handen ineen geslagen met nieuwe retailpartner Topshelf Megastores en haar allereerste Nederlandse shop-in-shop geopend in een vestiging van deze winkelketen.

Sinds enkele weken presenteert Under Armour in de Topshelf vestiging in Cruquius een deel van haar collectie. Met vestigingen in Leerdam, Beuningen, Rotterdam, Cruquius en Utrecht, gezamenlijke oppervlakte van 32.500 m², is Topshelf Megastores één van Europa’s grootste retailers op het gebied van sports, fashion en lifestyle. De winkelketen heeft niet zomaar het merk toegevoegd aan haar collectie. “Ik volgde het merk Under Armour al een tweetal jaren en heb er alle vertrouwen in dat het merk ook in Europa toonaangevend kan worden”, aldus Topshelf directeur Inge van Kemenade.

Top 5 sportmerk
Under Armour ontwikkelt sportkleding, sportschoenen en accessoires voor vrijwel iedere, denkbare sport. De functionele sportartikelen zijn verkrijgbaar in vele verschillende modellen en kleuren en er is een collectie voor elk mogelijk klimaattype. Het merk is in korte tijd doorgestoomd tot de top 5 van grootste en toonaangevende sportmerken in Amerika. Sinds oktober 2011 is Inside Brands de nieuwe importeur van Under Armour Benelux.