TOP

Trends & Trade Fashion in Venlo wordt Fashion Extras

Trends & Trade Fashion in Venlo, inkoopcentrum voor bijous en modeaccessoires, verandert de naam in het meer toepasselijke Fashion Extras. Bovendien is het winkeloppervlak verdubbeld na een verhuizing.

Slechts tien maanden geleden ging Trends & Trade Fashion in Venlo open, maar het gaat zo goed dat het inkoopcentrum enkele weken geleden is verhuisd naar een nieuwe locatie direct naast het oude pand. Hier is ongeveer twee keer zoveel winkeloppervlak beschikbaar (2.000 vierkante meter).  

Cash & carry 

Fashion Extras huisvest in het nieuwe pand meer dan 45 aanbieders op het gebied van bijous en modeaccessoires. Het centrum werkt via het principe van cash & carry, waarbij de klant bij alle aanbieders kan winkelen met slechts één afrekenmoment en factuur. Het inkoopcentrum is gevestigd op het Flora Trade Parc Venlo, wat goed bereikbaar is voor detaillisten in zowel Nederland, Duitsland als België. Het centrum is zeven dagen per week geopend van negen tot vijf.

Lifestyle

Fashion Extras is onderdeel van Trends & Trade Venlo. Dit is een lifestyle inkoopcentrum van maar liefst 20.000 vierkante meter, met woonspullen, tuinartikelen en cadeaus.