TOP

Toverstaartjes presenteert Oranjecollectie

Voor wie nog op zoek is naar een leuk bijverkoop op de toonbank rond Koninginnedag: Toverstaartjes heeft dit jaar eenmalig een speciale Oranjecollectie.

Of je nu wilt inspelen op Koninginnedag of het WK Voetbal in Zuid-Afrika, het accessoiremerk Toverstaartjes heeft een collectie vol oranje accessoires als rozetten en verschillende Hollandse knipjes voor groot en klein. De collectie bestaat uit vijf verschillende haarspeldjes in verschillende maten. Alle knipjes zijn gemaakt in de typerend Nederlandse kleuren: oranje, rood, wit en blauw. Ook de Twister, waar Toverstaartjes bekend om staat, in de Hollandse driekleur ontbreekt niet. Toverstaartjes heeft boevndien drie verschillende rozetten met afbeeldingen van koningin Beatrix, prins Willem-Alexander en prinses Maxima. Deze oranje rozet met lint is ook verkrijgbaar in een kleinere kindermaat.

Toverstaartjes is een merk van Lizette de Haan. Zij ontwerpt de haaraccessoires in eigen atelier en werkt alleen met producten van hoogwaardige kwaliteit. De verschillende producten van Toverstaartjes zijn niet alleen verkrijgbaar via de eigen webshop, maar ook in ruim 25 winkels door het hele land.