TOP

‘The Social Mirror’ wereldprimeur bij The Sting

Bij The Sting in winkelcentrum Hoog Catharijne is op donderdag 15 september ‘The Socal Mirror’ gelanceerd.

The Social Mirror is nog nooit eerder gebruikt en wordt op donderdag 15 september bij The Sting op Hoog Catharijne in Utrecht gelanceerd. Het is een grote passpiegel inclusief scherm met videochatverbinding waarmee bekende fashionvloggers meekijken via het scherm. Ze geven persoonlijke stylingtips en advies aan de klant tijdens het shoppen.

De spiegel is een initiatief van Hoog Catherijne. 

Tijdens de lancering op donderdag 15 september zal vlogger Serena Verbon van Beautylab.nl vanaf 14.00 uur het winkelend publiek in The Sting persoonlijk stijladvies geven. De line-up van de aankomende twee weken ziet er als volgt uit:

Weekend 17 & 18 september

‘De spiegel voegt een extra dimensie toe aan het winkelen’, meldt The Sting in een persbericht. ‘Een fashionvlogger die aansluit bij je stijl denkt met je mee over de nieuwe look die je op dat moment aan het passen bent. Zo krijg je persoonlijk en eerlijk advies van de vlogger die je dagelijks volgt’.

In vier weken tijd zal de spiegel langs verschillende modewinkels op Hoog Catharijne gaan. In het weekend van 17 september en in het weekend van 24 september staat ‘The Social Mirror’ bij The Sting. Hoe de manier waarop de spiegel wordt ingezet zich verder zal ontwikkelen, ligt aan de ervaringen in de periode van het gebruik.