TOP

Textilia Mode Experience 2012: “Vertel een authentiek verhaal”

Dat zegt Ingrid Slabbaert, spreker op TME 2012. Op maandag 5 november vindt Textilia Mode Experience 2012 plaats in het WFC in Amsterdam. Benieuwd wie de sprekers zijn? Textilia brengt ze in de aanloop naar dit lezersevent voor het voetlicht.

Wie is Ingrid Slabbaert?

Ingrid Slabbaert is twaalf jaar werkzaam bij Claudia Sträter, begonnen op de afdeling sales voor de verkoop van de retailers, daarna als facilitair en event manager en nu sinds ruim vier jaar als marketing manager.

Wat komt Ingrid Slabbaert vertellen op TME 2012:  
Claudia Strater heeft dit voorjaar haar klanten gevraagd een Duik in de Kast te nemen en naar de winkel te komen. Ingrid Slabbaert geeft tijdens het Textilia Mode Event achtergrondinformatie over deze geslaagde actie. Hoe vergroot je je doelgroep? Hoe verbind je jong & oud, tijdloos en modieus? Hoe maak je een connectie met (het hart van) de klant? Hoe draag je er zorg voor dat de klant je merk ook in haar hart sluit? Hoe ontwikkel je je van retailer naar merk naar een lovebrand? Ingrid Slabbaert: “Door een authentiek verhaal te vertellen …. klanten te bereiken, te verleiden en te verrassen!”
Waarom moet je Ingrid Slabbaert gaan zien op TME 2012?

Wil een merk een sterk merk – en een beleving worden, dan dient het merk trouw te blijven aan zijn identiteit. Ingrid Slabbaert vertelt hoe Claudia Strater de beleving met betrekking tot haar (visuele) identiteit versterkt.

Ga voor het programma naar Textilia Mode Experience 2012.