TOP

Textilia-leden met korting naar Fashion in Business in Paleis ‘t Loo

Op 6 juni vindt het volgende event van Fashion in Business plaats in Paleis ‘t Loo. Wil jij netwerken met Jan Taminiau? Textilia-leden krijgen korting!

Op vrijdag 6 juni organiseert de fashion- en business-community een event in Paleis ’t Loo. Het thema is ‘Vorstelijke smaak van vroeger en Nederlands design van nu’. De focus zal liggen op hoe de curve van trends in design en mode kan worden toegepast in de zakelijke industrie.

Netwerken met Jan Taminiau

Aan het event zullen verschillende gastsprekers deelnemen, zoals ontwerper Jan Taminiau, ontwerper Esther Dorhout Mees en curator en tentoonstelling-maakster Nicole Uniquole. Ook zal er ruime gelegenheid zijn om te netwerken onder het genot van een drankje. Aansluitend op de presentaties is er ook tijd de tentoonstellingen ‘Royal Show Pieces’ en ‘Grace Kelly’ (ook in Paleis ’t Loo) te bezoeken.

25 procent korting

Tickets voor het aankomende Fashion in Business-event zijn vanaf nu verkrijgbaar. Textilia-leden en hun plus-one betalen totaal 75 euro (in plaats van 100 euro). Wil je gebruik maken van dit aanbod? Stuur dan een e-mail naar business@fashionweek.nl onder vermelding van ‘ Textilia introductieaanbod’.

Meer info

Het event duurt van 15:30 tot 19:00 uur. Adres: Paleis ’t Loo, Koninklijk Park 1, te Apeldoorn. Fashion in Business, een initiatief van Fashionweek Nederland, legt verbindingen met partijen binnen en buiten de mode-industrie, om zo de industrie te versterken en te doen groeien. Zie ook www.fashionweek.nl