TOP

Sylvie van der Vaart debuteert op catwalk voor Hunkemöller

Lingeriebedrijf Hunkemöller organiseert op woensdag 4 juli voor het eerst een show tijdens de Fashion Week in Berlijn. Boegbeeld Sylvie van der Vaart zal hier haar catwalkdebuut maken.

De modeshow van Hunkemöller heeft het thema Girls on Film. De show vindt dan ook plaats in het Berliner Ensemble, een theater van meer dan 100 jaar oud. Het thema is geïnspireerd op filmdiva’s uit zowel de twintiger als de vijftiger jaren, gemixt met elementen uit de jaren tachtig. In de show worden lingerie en badmode voor zomer 2013 getoond. Sylvie van der Vaart, die in Duitsland enorm populair is, zal ook enkele stukken presenteren op de catwalk.

Amsterdam

De afgelopen drie seizoenen showde Hunkemöller in Amsterdam, maar door de keuze voor Berlijn zal het merk deze zomer ontbreken op het programma van de Amsterdam Fashion Week. De show in Berlijn past in de expansieplannen van Hunkemöller in Duitsland, waar het bedrijf sterk wil groeien.  

16 landen

Hunkemöller heeft inmiddels meer dan 500 winkels in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Saoedi-Arabië, Egypte, Koeweit, Spanje, Aruba, Curaçao, Rusland, Israël, Groot-Brittannië en Oostenrijk.