TOP

Supertrash wint Business Award

Olcay Gulsen heeft gisteravond in het Krasnapolsky Hotel in Amsterdam de Business Award in de wacht gesleept. Ook ontving de vrouw achter Supertrash een bedrag van 25.000 euro

De nieuwe zakenprijs gaat naar een bedrijf dat staat voor durf, innovatiekracht, maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Tijdens het ondernemersgala waren 350 ondernemers en directeuren aanwezig.

Genomineerden
Naast Superstrah stonden er nog twee bedrijven op de nominatielijst. De andere twee genomineerden waren bedrijfsarchivaris Gerry Hulshoff van Hulshoff en Paul Hermanides van het horecabedrijf Amsterdam Village Company.

Criteria
De jury koos drie bedrijven uit een tiental inzendingen op basis van een goede strategische visie. Het bedrijf moet een gezonde business hebben opgebouwd met een miljoenenomzet. Hun voortrekkersrol voor de economische gedrevenheid van de stad Amsterdam is ook bepalend geweest.

De Amsterdam Business Award
De Amsterdam Business Award is een initiatief van MeerBusiness Amsterdam, een zakenplatform uit Amsterdam. Doel van het platform is om managers en ondernemers uit Amsterdam en omstreken directer met elkaar in contact te laten komen.