TOP

SuperTrash twee stappen vooruit met Pebblestone Fashion

Deze week heeft modebedrijf 2Stepzahead gekozen voor Pebblestone Fashion. 2Stepzahead is eigenaar van het wereldwijd succesvolle merk SuperTrash. Onder leiding van de ambitieuze Olcay Gulsen biedt SuperTrash trendy, vrouwelijke, sexy kleding voor dames van 25 tot 40 jaar. Eerst zal Pebblestone het complete SuperTrash wholesale proces automatiseren, vervolgens wordt een volledig geïntegreerde Business to Business (B2B) webshop geïmplementeerd.

Om de enorme internationale groei beter te ondersteunen heeft 2Stepzahead gekozen voor de op Microsoft Dynamics NAV 2009 gebaseerde software oplossing Pebblestone Fashion. Door te investeren in een software oplossing die geheel is toegespitst op Fashion Industry krijgt 2Stepzahead inzicht in alle financiële, logistieke en commerciële activiteiten. Daarnaast wordt er meer sturing gegeven aan de distributie.

Door de inzet van Sana Commerce Live voor de B2B webomgeving in combinatie met Pebblestone Fashion wordt onder meer de informatievoorziening naar buitenlandse verkooppunten verbeterd.

“De groei van verkooppunten in Europa is de afgelopen periode enorm gestegen. Wij zijn op zoek gegaan naar een softwareoplossing die deze groei ondersteunt en stimuleert. Na een gedegen vooronderzoek kwamen wij er al snel achter dat er maar één bedrijf voldoet aan de wensen van elke mode-ondernemer: Pebblestone Fashion. Of je nu een bedrijf hebt in de mode, schoenen, accessoires of sportartikelen, ik kan iedereen aanraden te kiezen voor Pebblestone. Wij gaan met Pebblestone Fashion 2 stappen vooruit,” aldus Olcay Gulsen, directeur bij 2Stepzahead.

“Dat een jong en snelgroeiend merk als SuperTrash voor Pebblestone Fashion kiest, is een enorme waardering voor ons hele bedrijf. De grote inspirator Olcay Gulsen beseft maar al te goed dat een solide structuur hét fundament is voor verdere groei van het bedrijf. Dat zie je ook als je 2Stepzahead in Amsterdam bezoekt, alles is tot in de puntjes geregeld. De nieuwe Pebblestone Fashion software, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV 2009, is geselecteerd om de verdere groei mede te ondersteunen. Dit is een prestatie waar we terecht trots op mogen zijn. De ambitie van 2Stepzahead voor de toekomst kan perfect met onze softwareoplossing gerealiseerd worden. Wij kijken uit naar een goede samenwerking voor de lange termijn”, aldus Marcel Soeterboek, Manager Sales & Communication bij Pebblestone Nederland.

Over SuperTrash
Sinds dit jaar is de Nederlandse fashion entrepreneur Olcay Gulsen 100% eigenaresse van het in 2001, in Los Angeles opgerichte fashion label SuperTrash. Socialite en oprichtster Ava Rily en de Nederlandse Olcay Gulsen ontmoetten elkaar in 2002 en besluiten samen SuperTrash tot een wereldwijd succes te maken.

De combinatie ‘Europe meets States’ blijkt een gigantisch succes. Eind 2008 besluit Olcay Gulsen het jonge, sexy maar sophisticated label volledig in eigen hand te nemen. En met succes: SuperTrash wordt inmiddels in meer dan 24 landen verkocht en heeft 1200 verkooppunten waarvan in Nederland 300. In januari 2010 wordt het eerste shop concept: Walk in wardrobe geïntroduceerd in alle Bijenkorf filialen. Daarnaast opent SuperTrash in 2010 meerdere eigen brandstores in de grote steden van Nederland.

Om het merk uit te bouwen tot een lifestyle brand heeft SuperTrash haar website vernieuwd met een eigen community, blog en webshop. Ook brengt het merk een eigen fashionglossy op de markt, deze brand-glossy wordt 4 keer per jaar uitgebracht en gedistribueerd via de wereldwijde verkoopkanalen.

Over Pebblestone Nederland
Pebblestone Nederland verzorgt sinds 1995 de verkoop, implementatie en services van de ERP software Microsoft Dynamics™ NAV, met de specialistische add-on Pebblestone Fashion®. Dé IT-oplossing voor bedrijven in kleding, schoenen, sportartikelen, accessoires en corporate wear. Een softwareproduct met het keurmerk ‘Certified for Microsoft Dynamics NAV’; een bewijs te voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard van Microsoft. Met de Microsoft® Gold Certified Partner status toont Pebblestone Nederland haar bewezen deskundigheid in een gespecialiseerd vakgebied.

In Nederland worden meer dan 150 organisaties uit de Fashion branche dagelijks met Pebblestone Fashion in staat gesteld de specifieke bedrijfsprocessen inzichtelijk te maken. Pebblestone Nederland is de wereldwijd leidende ontwikkelaar en leverancier van Fashion softwareoplossingen en actief voor meer dan 400 klanten in 30 landen. Samen goed voor ruim 6000 dagelijkse gebruikers van Pebblestone Fashion.

Informatie
Neem voor meer informatie contact op met de communicatieafdeling van Pebblestone Nederland via 010 – 266 76 00 of per e-mail via press@pebblestone.nl