TOP

Stacey Blume waait over naar Nederland

De importeur van Oopsy Daisy Baby komt opnieuw met een spraakmakend merk uit de VS. Ditmaal is het Stacey Blume dat de oversteek naar Europa maakt: met de stropdas-shirtjes van Romeo en Cruz Beckham.

Na de dromerige tulerokken van Oopsy Daisy Baby komt Merel Hamers met iets nieuws van over de oceaan. Volgens haar is het al een grote hit onder de kinderen van Amerikaanse filmsterren en personalities. Het zijn de T-shirtjes van Stacey Blume waar onder andere de zoontjes Romeo en Cruz van David en Victoria Beckham in zijn gespot. Ook het zoontje van Tori Spelling (actrice in de jaren negentig highschool serie Beverly Hills 90210), Liam McDermott. Voor zijn zusje Stella heeft Stacey Blume ook iets: dat zijn de shirtjes van Blume Girl met persoonlijke naampatch. “De shirtjes zijn leuk voor de feestdagen”, tipt Merel. “Grote klanten zijn inmiddels de warenhuizen Barneys in New York en Harvey Nichols in Engeland.”

De collectie van Stacey Blume omvat T-shirtjes met een opgestikte stropdas. De shirtjes zijn in 8 kleuren leverbaar. Hetzelfde geldt voor de shirtjeslijn met naampatch. Elk seizoen volgen aanvullingen op de collectie. De Nederlandse importeur levert uit voorraad, terwijl er enige levertijd zit op de gepersonaliseerde shirtjes. De adviesverkoopprijzen vanaf € 39,90.

Info: Merel Hamers of Maerten Wissink, www.oopsydaisybaby.eu/blume, 06 – 47408056 of 06 – 44698335