TOP

Spreker Joost Nauta

Joost Nauta is één van de vele sprekers die aanwezig zal zijn op het E-fashion Event 2011! Hij is werkzaam bij Fashiolista en geeft een presentatie over het volgende onderwerp: Van top-down naar bottom-up: hoe social media fashion verandert.

E-commerce en social media transformeren in een rap tempo de fashion industrie. De internationale online fashion community Fashiolista speelt succesvol in op deze ontwikkelingen. Joost laat ons zien dat het de leden zijn die de inhoud van de website bepalen. Elk van de meer dan 1 miljoen fashion items binnen de community zijn geselecteerd en toegevoegd door haar gebruikers. Onder de gebruikers zijn ook honderden fashion bloggers, die een cruciale rol spelen bij de promotie van Fashiolista.

Joost Nauta studeerde international business aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Al tijdens zijn studie richt hij zijn eerste e-commerce bedrijf Direqt op. Na de verkoop van dit bedrijf in 2005 was Joost betrokken bij verschillende e-commerce initiatieven. Momenteel is hij oprichter en CEO van de succesvolle internationale fashion community Fashiolista.com. Het bedrijf achter Fashiolista ontving in januari 2010 een investering van o.a. het fonds van Skype founder Niklas Zennström.

Meld je nu aan voor het E-fashion Event 2011!

Ga terug naar het sprekersoverzicht.