TOP

Snowproof items van Nike 6.0

De Nike 6.0 holiday 2011 collectie is ontworpen om te presteren in de sneeuw. Het sportmerk kreeg daarbij hulp van de Nike 6.0 atleten en NASA.

De collectie van Nike 6.0 biedt de allernieuwste technieken en innovaties in een stylish jasje door het gebruik van nieuwe technologie├źn. Het vooruitstrevende sportmerk zocht en vond de manier om kleding en snowboots snowproof te maken. Het merk hoefde het ei van Columbus echter niet opnieuw uit te vinden. Om space-pakken te isoleren gebruikt NASA (National Aeronautics and Space Administration) al jarenlang de Warming Blanket Strobel Technology. In de winter 2011 collectie heeft het vooruitstrevende sportmerk voor het eerst deze techniek ook toegepast op haar producten.

NASA snowboots
Met de NASA-technologie, input en feedback van haar topatleten is de nieuwe wintercollectie van Nike 6.0 tot stand gekomen. Hierdoor smelten design, comfort en prestatie moeiteloos samen. De collectie is verkrijgbaar voor dames en heren en echte eyecatchers dit seizoen zijn de Bellevue Jacket, Prieka Pant en Vapen Boot. De laatste is een lichtgewicht, comfortabele snowboot en voor de isolatie is gebruik gemaakt van de Warming Blanket Strobel Technology.