TOP

SLC

SLC begint met de collectie najaar/winter 2011 aan haar vierde seizoen. De uitleveringen en de doorverkoop in het najaar 2010 waren bemoedigend tot ronduit goed. De markt is in beweging en SLC heeft dan ook weer een tandje extra gegeven als het om moderniteit gaat. We willen ons positioneren in een markt die wordt gedomineerd door de Duitse merken maar die best een Nederlandse touch kunnen hebben. SLC zal dus verder vervlotten in style, vorm en uitstraling.
 
 
SLC – Doelgroep 
– Vrouwelijk en sportief
– Volwassen, modebewuste vrouw
– Op de hoogte van de laatste trends
– Steekt tijd en energie in haar uiterlijk
– Verwacht een goede prijs-kwaliteitsverhouding
– Haar style is niet een kwestie van leeftijd maar van persoonlijkheid
 
 
SLC
– een Exclusief Nederlands merk met een vrouwelijk, casual en sportief karakter
– De combinatie van vrouwelijk, sportief en klassieke elementen vullen elkaar aan en zorgen voor een unieke mix en match mogelijkheid
– Duidelijke focus met een eigen identiteit
– Een gedurfde collectie met een goede prijs-kwaliteitsverhouding
– Modische designs en details maken combinaties interessant, vrouwelijk en eigentijds
– Modern met verrassende highlights, zonder experimenteel te zijn
– Eigentijds en draagbaar voor elk moment van de dag
– Creëren van een persoonlijke stijl door de ideale combinatie mogelijkheden
– Maak je eigen statement met SLC
 
 
SLC staat voor het vrije combineren van diverse artikelen die tot een ongedwongen combinatie leiden. Eenvoudig simpel, zo moet ook de verkoop kunnen gaan. Vlot zonder extreem te willen zijn, vrouwelijk zonder een klassieke ondertoon en altijd comfortabel door een perfecte confectie. SLC wordt op basis van selectieve distributie aan de dealers aangeboden. Zonder verplichtingen die aanleiding geven tot verstoppen van de voorraadsituatie maar wel met een wederzijds commitment. Commercieel en zeker met een vleugje moed omdat de consument niet voor saaie kleding kiest. Het mag verrassend zijn maar blijft betaalbaar. Leeftijd speelt voor haar geen rol, zij stoort zich niet aan haar leeftijd, want zij besteedt net zoveel aan haar lichaam als aan haar garderobe. Immers, zij kent de markt, is zeker op de hoogte van de laatste trend en, zij behoort tot de groeiende groep consumenten die tijd en energie steekt in haar uiterlijk. Mooie, praktische kleding met een vrouwelijk, maar zeker ook sportieve ondertoon is wat zij zoekt en vindt binnen het aanbod van SLC. De collectie van SLC is opgebouwd in 4 kleurgroepen die in juli, augustus, september en oktober 2011 worden geleverd. SLC wordt gericht aangeboden aan de gespecialiseerde detailhandel. De marge is het aanhoren meer dan waard. De leveringen vinden voorgeprijsd plaats om het u makkelijker te maken. De goederen zijn voorzien van een barcode. De collectie wordt vanaf 10 januari aangeboden via ons verkoopkantoor in Almere. In Brandboxx te Almere kunt u ons vinden op de tweede etage, Dôme 2.42.

Zoekt u een collectie die een ander licht werpt op mode en zaken doen? Laat u zich dan eens verrassen door ons aanbod. Professionals oriënteren zich eerst breed voordat zij hun keuze maken. Die oriëntatie kan pas stoppen als u SLC heeft gezien. Wij ontvangen u graag met een heerlijk kopje koffie, u bent zeker lang onderweg geweest.

www.slc.co.nl

Seizoen: Winter 2011

Collectiebeschrijving

FROZEN DAWN  1 – 15 juli
Het eerste thema van de najaarscollectie begint met een vrouwelijk en romantisch kleurbeeld. Een rijke rodekooltint samen met een licht roze worden versterkt met warme grijzen. Een zachte mistkleur zorgt voor een sprookjesachtig effect. De afwisseling van mouwlengtes in de tops en de niet al te winterse kwaliteiten zorgen voor een perfecte overgang van de zomer naar het najaar. 
 
 
NATURAL LUXURY  1 – 15 augustus
Het tweede thema heeft een prachtig natuurlijk kleurbeeld waarin diepblauw samen met een vergrijsde khaki de boventoon voeren. Deze worden versterkt met een mooie zandteint en ecru. Met dit thema zijn we wat verder in het seizoen waardoor we meer winterse kwaliteiten brengen. Luxe is in dit thema het sleutelwoord.
 
 
Modellen:
Elegante jurkjes worden gecombineerd met mooie vesten waardoor er een nonchalante look wordt gecreëerd. Onverwachte belijningen zoals het a-symetrische jurkje maken de collectie verrassend. De tuniekvormen worden gedragen op broeken met een smalle pijp in een katoen of een jersey kwaliteit. Korte, aangesloten jasjes maken je outfit vrouwelijk en kunnen op zowel rokjes als broeken gedragen worden.

Kwaliteiten:
Luxe glans kwaliteiten worden gecombineerd met mooie breisels en soepel vallende tricot stoffen. Jasjes zijn er in diverse kwaliteiten als een rijke polyester voor een geklede look. Een katoenen en denim kwaliteit geven een casual karakter en het jersey jasje biedt een comfortabele fit. Chiffonkwaliteiten met prachtige dessins zorgen echter weer voor de vrouwelijkheid en bieden diverse combinatie mogelijkheden met de gebreide vesten en de geweven jasjes.

Prints:
In deze collectie zijn veel all-over prints terug te vinden in voornamelijk tuniekvormen en jurken. Vervreemde dierenprints en grote bloemendessins zijn ingetogen van kleur. De camouflageachtige prints zijn in het tweede thema onmisbaar.

Details:
Luxe detaillering en afwerking zijn deze winter een must. Tunieken zijn uitgewerkt met mooie borduursels en kanten biesjes. Tapes met studs verfraaien de modellen. Mooie viscose t-shirts met zijden roosjes geven een absolute meerwaarde.
 
Maat bereik:  38 t/m 52
 
www.slc.co.nl