TOP

Skechers vijfde keer Company of the Year door Footwear Plus Magazine

Dinsdag 1 februari werd Skechers USA benoemd tot Company of the Year 2010 door Footwear Plus Magazine. Jaarlijks reiken zij de Plus Awards voor vooruitstrevend design uit. Skechers mocht dit jaar voor de vijfde keer in zes jaar tijd de prijs in ontvangst nemen.

De officiële uitreiking van de Plus Awards 2010 werd dinsdag op een speciaal evenement in New York gehouden. Jaarlijks wordt er op de Plus Awards gestemd en worden merken genomineerd door schoenwinkels in heel Amerika. Bij het stemmen wordt gekeken naar vooruitstrevend design.

“We voelen ons vereerd om door onze retailers voor de vijfde keer in zes jaar tijd Company of the Year te worden genoemd, ” reageert Michael Greenberg, CEO van Skechers. “We zijn wederom geselecteerd vanaf een lijst waarop uitzonderlijk veel sterke bedrijven staan, allen opererend in een hevig concurrerend klimaat. Het talent, de passie en het harde werken van het hele Skechers team heeft ervoor gezorgd dat het merk en de producten in 2010 naar een nieuw level van succes zijn getild.”

Innovatief
“Voor de derde keer achter elkaar heeft Skechers de prestigieuze Plus Award in de categorie Company of the Year mee naar huis mogen nemen, ” vertelt Greg Dutter, chef redactie van Footwear Plus Magazine. “Skechers heeft de mogelijkheid om consistent met nieuwe, innovatieve en stijlvolle fitness footwear op de markt te komen. Consumenten reageren positief op de ontwikkelingen binnen het merk, wat de branche doet groeien.”

Skechers Kids
Naast de Company of de Year Award kreeg Skechers ook nog een award uitgereikt voor haar Kids-collectie. “We zijn ook dankbaar voor de erkenning en nominering van onze kinderlijn met een Design Excellence Award,” zegt Micheal Greenberg. “Skechers Kids is altijd een essentieel deel van ons portfolio geweest. We zijn dan ook heel blij met het feit dat retailers deze opwinding met ons delen naar aanleiding van de Kids product marketing die we in 2010 hebben gelanceerd. Van fitness tot lifestyle, we kijken er naar uit om in 2011 met nog meer baanbrekende producten op de markt te komen. Producten die in de behoeften van onze retailers voorzien, maar ook aan de eisen van de consument, nationaal en wereldwijd, voldoen.”

Voorgaande jaren
Skechers ontving de Plus Awards voor Design Excellence in 2000 voor Young Women’s Fashion, in 2001 voor Women’s Streetwear, in 2002 voor Kids Fashion en in 2005 en 2006 voor Men’s Streetwear. Het merk ontving de Footwear Plus Company of the Year Award in 2005, 2006, 2008, 2009 en nu ook in 2010.