TOP

Skechers lanceert athleisure collectie

Skechers heeft een nieuwe athleisurelijn op de markt gebracht. You by Skechers is vanaf voorjaar 2018 ook in de Benelux op grote schaal verkrijgbaar.

Met de nieuwste toevoeging You by Skechers speelt de schoenmode-onderneming in op de actuele athleisuretrend. Volgens het Amerikaanse bedrijf is de slip-on sneaker ontworpen voor jonge vrouwen die van het werk naar de yoga studio en vervolgens nog steeds comfortabel, maar stijlvol naar een etentje gaan. De lichtgewicht schoenen zijn een kruising tussen lifestyle en performancelijnen van het merk. De upper is van zacht geweven meshmateriaal en knit-materiaal. Net als bij andere modellen van Skechers is ook in deze collectie een comfortabele binnenzool verwerkt.

Hoge verwachtingen

Dit voorjaar wordt het nieuwe model eerst getest bij een select aantal eigen winkels en retailers. Voor voorjaar/zomer 2018 wil het merk Tou by Skechers op grotere schaal introduceren in de Benelux. Marketingmanager Skechers USA Benelux Niek Verbakel heeft hoge verwachtingen van de nieuwste toevoeging. “Vanuit Amerika hebben we al goede geluiden gehoord. Daarbij slaan dit soort schoenen, uit onze flexible memory foam- en de go walk-lijnen, erg goed aan, zo is de afgelopen drie jaar gebleken.”  

You by skechers 3

You by Skechers 2