TOP

Sjaak Hullekes opent winkel in Den Haag

Sjaak Hullekes opent begin maart zijn winkel aan de Denneweg in Den Haag. De van oorsprong pop-up store loopt zo goed, dat de ontwerper besluit te blijven.

Helemaal nieuw is de winkel niet. Afgelopen najaar kreeg Sjaak Hullekes de kans om via het mode-event Résidence de la Mode een pop-up store te openen. Deze bleek zo succesvol dat de ontwerper besloot te blijven: “De professionele inzet van de gemeente en het warme onthaal van de wijk deed ons besluiten om een echte winkel te openen.” Hullekes ziet goede kansen in Den Haag. “Het internationale karakter van Den Haag is gunstig voor het modeklimaat. De 50.000 expats leveren flink bij aan de lokale economie en daar profiteer je van als ondernemer”, gaat Hullekes verder. “Veel klanten die in de pop-up periode bij ons gekocht hebben, waren expats”.

De populaire winkelstraat stond al op het verlanglijstje van de ontwerper. Het afgelopen najaar nodigde mode-evenement Résidence de la Mode Sjaak Hullekes uit om een tijdelijke shop te openen in Den Haag. Hullekes reageert enthousiast: “Zowel het winkelend publiek als de andere winkels passen precies bij wie wij zijn.”

Het is na Arnhem de tweede winkel van Sjaak Hullekes, die hard werk aan zijn naamsbekendheid. Onlangs presenteerde de ontwerper zijn nieuwste wintercollectie op de Amsterdams Fashion Week.