TOP

Sjaak Hullekes en designersduo PPQ naar BOUTYQ

Het Britse Designersduo PPQ en de Nederlandse modeontwerper Sjaak Hullekes, die de Dutch Fashion Award 2009 won, showen hun collectie tijdens het styleplatform BOUTYQ op 23 maart 2010.

BOUTYQ is een samenwerking van Mynth Events en Wella professionals. Dit wordt de tweede show van het fashionconcept. Tijdens het event kunnen een nationale en internationale designer hun collectie showen. 

Sjaak Hullekes
Sjaak Hullekes studeerde in 2006 af van ArtEZ Arnhem en startte samen met zijn zakenpartner Sebastiaan Kramer de Arnheim Fashion Group. Het label Sjaak Hullekes maakt deel uit van de Arnheim Fashion Group, waarbij Hullekes creative director is en Kramer de financiën voor zijn rekening neemt. 

PPQ
PPQ is in 1992 opgericht door Amy Molyneaux en Percy Parker. Zij openden hun eerste flagshipstore in de wijk Mayfair in londen in 2006. PPQ is een kledingmerk dat door veel sterren wordt gedragen zoals Sienna Miller, Keira Knightley, Jade Jagger en Agyness Deyn.

Vorig jaar 13 april was de show van BOUTYQ een succes. Modeontwerpers Tony Cohen en Jade Jezebel Jagger showden hun collectie in de Amsterdamse club Trouw. De club was goed gevuld en ook waren er bekende Nederlanders, zoals de stylisten Maik de Boer en Leco van Zadelhoff, de zangeressen Dewi Pechler (van Idols) en Do alias Dominique Rijpma en actrice Victoria Koblenko.

Het event vindt plaats op 23 maart in Het Sieraad in Amsterdam. Schoenenontwerper Jan Jansen doet de presentatie.