TOP

ShopWithYourFriends lanceert vernieuwde website

Online modeplatform ShopWithYourFriends heeft haar site vernieuwd. Deze biedt nu nog meer inspiratie en een uitgebreider merkenpakket.

ShopWithYourFriends heeft een nieuwe website gelanceerd onder de naam SWYF. Naast de bestaande mogelijkheden, zoals het maken van je eigen lookbook, kunnen bezoekers winkelen op basis van de laatste trends en per stijl. Met een zogenaamde ‘styleprofiler‘ kan de consument ontdekken welke stijl bij haar past. Kiest deze bijvoorbeeld voor ‘bohemian’ dan vind ze de laatste fashionitems en accessoires die bij deze look passen. Met het lookbook kunnen bezoekers zelf outfits samenstellen. De site heeft momenteel een samenwerking met het blad Grazia. Leden van SWYF kunnen een model aankleden op de cover van het magazine. Daarmee maken ze elke dag kans op een abonnement van Grazia.

SWYF is een online modeplatform met een groot fashionaanbod voor vrouwen. Het platform heeft een brede doelgroep. Ze richten zich op vrouwen tussen de 20 en 50 jaar oud met verschillende budgetten. De site kent zo’n 60.000 unieke bezoekers per maand. Via de site kunnen er items worden gedeeld, lookbooks gemaakt en honderden merken kunnen direct worden besteld in de webshop. De consument kan zich laten inspireren door de lookbooks van vrienden, bloggers en andere fashionista’s. Winkeliers met een webshop kunnen zich aanmelden bij SWYF, zij kijken of de webshop binnen de doelgroep past.