TOP

Shoppen en masterclasses volgen bij Designercafé Utrecht

Shoppen, koffie drinken, workshops volgen? Het kan bij het Utrechtse DesignerCafé. De nieuwe conceptstore, die 26 november openging, biedt een plek waar onwerpers en modeliefhebbers elkaar ontmoeten.

De nieuwe conceptstore is gevestigd aan Oudkerkhof 7 in de Utrechtse binnenstad. Deze winkel, opgericht door Stichting Designercafé, biedt collecties van jonge, Nederlandse ontwerpers als Frrry, Heidi Long, Fenny Faber, Rosanne Bergsma, Tarra-g en Marloes Blaas. Je vindt er een kwalitatief hoogstaande basiscollectie, modische items en maatwerk. Voor elke gelegenheid of maat kan je designeroutfit in het productieatelier worden aangepast of gemaakt.

Masterclasses
Op drie verdiepingen wordt een compleet nieuwe manier van winkelen geboden, maar bij DesignerCafé kan mode ook worden beleefd. De grote tafel op de eerste verdieping biedt ruimte aan designers en bezoekers om elkaar tijdens maatwerkafspraken, workshops, presentaties en masterclasses te treffen. Denk daarbij aan naailes, een design workshop, breiles of stylingadvies.

Stichting DesignerCafé
Stichting DesignerCafé heeft als doelstelling Nederlandse ontwerpers te ondersteunen, werkgelegenheid te creëren door een lokaal productieatelier op te zetten, modeliefhebbende en moderne vrouwen unieke collecties te bieden en een nieuwe vorm van maatkleding te presenteren. Stichting DesignerCafé wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Utrecht, Provincie Utrecht, TFI en EFRO/Kansen voor West.