TOP

Pajar opent winkeldeuren in Europese steden

Fans van de modieuze Pajar winterlaarzen kunnen binnenkort voor het eerst naar een 'echte' Pajar winkel om de laarzen te passen. Het Canadese merk gaat deze maand franchise vestigingen openen in Europa.

Volgens de CEO van het merk Jacques Golbert, heeft Pajar sinds de online lancering twee jaar geleden een groeispurt doorgemaakt in Europa. Franchise winkelformules zullen dan ook nog deze maand geopend worden in Nederland (Maastricht), en België (Antwerpen). Halverwege 2011 zullen er tevens winkels bijkomen in Amsterdam, de Duitse stad Berlijn en het Oostenrijkse Wenen.

Aanbod

Naast het vergroten van de naamsbekendheid zullen de winkels de gehele Pajar schoenencollectie (inclusief de Pajar Couture, Sport en Production collectie) verkopen. Ook de nieuwe licentiecollectie van bovenkleding voor mannen en vrouwen, die bij de groothandel debuteerde in het najaar van 2010 zal worden opgenomen in het aanbod.  Volgend jaar lanceert het merk tevens een Pajar laarzenlijn voor kinderen en een tassencollectie.