TOP

Sevenoneseven: zomercollectie 2012

De nieuwe collectie voor zomer 2012 van Sevenoneseven valt op door zijn pittige kleuren en contrastrijke materialen, zowel voor jongens als meisjes.

Geen enkele combinatie is te gek voor Sevenoneseven. Glanzend nylon, gladde satijnstretch en crispy doek kunnen het prima vinden met subtiel verwassen jeans en zachte volle jerseys en sweats. Op het programma staan pittige kleuren zoals rood, oranje, framboos, grasgroen, frisblauw en geel, naast basistinten als inktblauw, wit, antraciet en zand.

City Girls
Voor de meisjescollectie brengt Sevenoneseven een hippe, trendy citylook. Blikvangers van deze lijn zijn gebloemde lange blouses en T-shirts met pofmouwtjes: ideaal te combineren met één van de vele gebreide gilets en een skinny. Nylon jasjes in frisse kleuren staan perfect op de capribroeken.  Vlotte sjaaltjes en riemen zorgen voor een zomers plaatje dat helemaal af is.

Stoere Boys
De stoere look voor jongens is opgebouwd uit een nylon jack met overhemd op een jeans. Rugbypolo’s en T-shirts met royale opdrukken en felgekleurde artworks blijven toppers, al dan niet gecombineerd met een sweatervest of trui. Grote badges en frisse prints zorgen voor een extra stoere touch. Het aanbod van jeans is uitgebreid waarbij de wassingen gaan van donker tot gebleekt. Daarnaast is er weer een ruim aanbod aan geruite bermuda’s met klepzakken. Sevenoneseven is verkrijgbaar in maat 92 t/m 176.

Info: Blue Glory Agenturen BV > 020 – 428 2028