TOP

Peter Bellekom nieuwe agent voor Zoïzo

Zoïzo Kids heeft voor de verkoop van haar kinderondergoedcollectie een agent aangetrokken. Het is Peter Bellekom die sinds kort ook al het beenmodemerk Ewers vertegenwoordigt.

Peter Bellekom draait al heel wat jaartjes mee in het kindermodesegment en is op de achtergrond betrokken bij de kinderwinkel van zijn echtgenote Henriette, Jet & So in Leidschendam.
In de ondergoedcollectie van Zoïzo zag Peter Bellekom een welkome aanvulling op het beenmodemerk Ewers, dat hij sinds dit seizoen mede-vertegenwoordigt. “Door het combineren van de beide klantenbestanden hoop ik op een goede wisselwerking.”

Zoïzo
Zoïzo brengt een eigenwijze kinderondergoedcollectie op de Nederlandse markt voor jongens en meisjes in de maten 92-98 t/m 152-164. Katoen-elastan zorgt voor comfort en perfecte pasvorm en er is veel aandacht voor de afwerking. Er zijn geen irriterende ingenaaide labels. De producten zijn verpakt in een leuke cadeauverpakking.

Ewers
“Bij het Duitse beenmodemerk Ewers hoef je niet aan de prijs-kwaliteit te twijfelen. Een topper in de collectie is bijvoorbeeld al jaren de antislipsok”, vertelt Peter over Ewers dat hij sinds dit seizoen mede-vertegenwoordigd. “Ik werd benaderd door Paul Kaspers, die een opvolger zocht voor zijn agentuur. Sindsdien werken we samen. Het is de bedoeling dat ik het agentuur van Ewers per 1 januari 2012 ga overnemen, wanneer Paul Kaspers met pensioen gaat.”

Bijverkoop
“Zoïzo en Ewers kunnen samen een prima bijverkoop geven en daar heb je niet eens een groot oppervlak voor nodig”, tipt Peter. “Je kunt beide merken zelfs tussen de collectie hangen. Zolang je het maar goed presenteert en aandacht geeft tijdens de verkoop.”

Info: Peter Bellekom, PB Agenturen > 06-41280472