TOP

Schoenenlicentie O’Neill naar Bos Groep

De Bos Groep heeft de licentie voor de schoenencollectie van O'Neill verworven. De licentieovereenkomst is voor heel Europa gesloten.

De nieuwe licentie-overeenkomst betreft de schoenencollecties voor mannen, vrouwen en kinderen. Volgens hyet persbericht gaat het om gesloten schoeisel, met inbegrip van alles, van sokken tot sneakers in de zomer en snowboots in de winter”. De eerste collecties worden in najaar/winter 2013/2014 gelanceerd.

Samenwerking
“We zijn zeer verheugd over de samenwerking met de Bos Groep. Ze hebben veel begrip en waardering voor het merk O’Neill en onze heritage. We zijn ervan overtuigd dat deze strategisch belangrijke overeenkomst voor beide bedrijven de weg vrijmaakt om het potentieel van ons merk tot een succes te brengen”, aldus Willem Haitink, ceo van O’Neill.

Juiste verkoopkanalen
Roelof de Leeuw, directeur van de Bos Groep, zegt: “De Bos Groep richt zich volledig op de ontwikkeling, uitbreiding en distributie van een zorgvuldig gekozen selectie van ‘s werelds meest beroemde sport- en lifestyle merken. Wij zijn zeer verheugd dat we O’Neill aan ons merkenportfolio kunnen toevoegen. We kijken er naar uit om het merk in heel Europa te kunnen opbouwen door te focussen op de productontwikkeling en de juiste verkoopkanalen.”

Over O’Neill
O’Neill, het van oorsprong Californische surf-, sneeuw- en lifestyle merk, werd opgericht in 1952 door de jonge surfer Jack O’Neill.

Over  de Bos Groep
De Bos Groep is distributeur van bekende schoenen-, sport- en lifestyle merken, zoals Converse, Gant Footwear, Australian Footwear, Wolverine en Maruti. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in Weert, Nederland.