TOP

Ruud Gullit Brand Ambassador van The Society Shop

Ruud Gullit wordt Brand Ambassador voor The Society Shop (TSS). Gedurende alle representatieve optredens als president van de HollandBelgium Bid, zal de oud-voetballer gekleed worden door de mannenmodeketen.

De voetballegende kan zich goed vinden in de luxe herenkleding van The Society Shop; met in het bijzonder de Matching Stripes SOC13TY pakken, meldt de mannenmodeketen in een persbericht. “De doorlopende SOC13TY krijtstrepen zijn verslavend! Ik kan en wil alleen nog maar in pakken lopen waarbij de strepen vloeiend in elkaar overlopen bij de schouders en revers!” reageert Ruud Gullit. De samenwerking is voor beide partijen een logische stap. Als President van The HollandBelgium Bid is het voor Ruud Gullit zaak om representatief voor de dag te komen. De mannenmodeketen ziet in de Nederlandse voetballegende de perfecte belichaming van de moderne, stijlvolle TSS-man.

Als president van de HollandBelgium Bid speelt Ruud Gullit een prominente rol in de strijd om de organisatie van het WK van 2018 of 2022 in de wacht te slepen voor de Lage Landen. De strijd duurt voort, want op 2 december wordt besloten welke land, of landen, de WK uiteindelijk mogen organiseren. Als boegbeeld van de HollandBelgium Bid treedt Ruud Gullit veelvuldig naar buiten.