TOP

Robin Knitter is Miss Shopvip 2009

21 juli vond in de Westergasbriek de finale van de Miss Shopvip-verkiezing plaats en de winnares is… Robin Knitter. De jury was enthousiast over Robin vanwege haar eigen stijl, originaliteit en lef.

Twaalf recessionista’s streden gisteren in de finale om de titel Miss Shopvip, ze maakten het de jury, bestaande uit Maria Kooistra, Anouk Smulders, Michou Basu en Hilmar Mulder, niet makkelijk. “Alle meiden hier zien er natuurlijk fantastisch uit,” zegt juryvoorzitter Bastiaan van Schaik. “We hebben uiteindelijk voor Robin gekozen omdat ze durf heeft en als een echte recessionista in elke situatie haar eigen stijl weet neer te zetten. Ze is goed op de hoogte van het modenieuws en beschikt ook nog eens over een vlotte pen. Die combinatie van factoren maakt haar de ideale Miss Shopvip. Met recht is zij dé recessionista van Nederland.”

Kast

De twaalf finalisten richtten gisteren een kast in, waarin ze lieten zien wie zij zijn. In die kast presenteerden ze zichzelf aan de jury en het publiek alsof ze in een etalage stonden. Na hun presentatie onderwierp de jury de finalisten aan een vragenvuur. Cabaretier Viggo Waas las tijdens het juryoverleg een fashionblog van één van de deelneemsters voor, waarna Bastiaan van Schaik de winnares bekend maakte.

Winnares

De 22-jarige winnares komt uit Amsterdam en studeert rechten, daarnaast leest ze alle modebladen en is ze veel bezig met styling. “Ik ben helemaal in shock,” reageerde Robin verbaasd toen bekend werd dat zij had gewonnen. “Het is echt een eer dat de jury voor mij gekozen heeft en ik ben heel erg blij met de prijzen. Ik kruip straks thuis eerst achter mijn computer om te shoppen op shopvip.com!” Nog een paar wijze woorden van Miss Shopvip 2009: “In 2009 kan alles, als je het maar durft. Bijvoorbeeld schoenen met verfspatten, zoals in mijn kast.”

Meer dan 1.000 meiden meldden zich eerder aan om mee te dingen naar de titel Miss Shopvip 2009. Robin Knitter heeft met deze titel een jaar lang gratis shoppen op www.shopvip.com gewonnen, een professionele fotoshoot gestyled door Bastiaan van Schaik, een maandelijkse Shopvip Sale shoot én een persoonlijke blog op de Shopvip Community.

Shopvip.com is de eerste exclusieve shopping community in Nederland. Via de site kunnen alleen leden shoppen met kortingen tot wel 70%.