TOP

Reebok introduceert sneaker-collectie met Swizz Beatz

Sportmerk Reebok en de Amerikaanse raper en muziekproducent Swizz Beatz presenteerden onlangs de 2011 'Reethym of Lite'-campagne in New York voor een publiek van internationale beroemdheden. De campagne viert de lancering van de Reebok Lite sneaker- en kledingcollectie.

Deze nieuwste Reebok-collectie combineert iconische Reebok-stijlen met de laatste schoenentechnologie en het kunstenaarstalent van Swizz Beatz. Swizz is naast een grootheid in de Amerikaanse muziekindustrie tevens een verzamelaar van schilderijen en schildert zelf geregeld in zijn vrije tijd. De duizendpoot doneert het geld dat hij aan zijn eigen schilderijen verdiend aan de Children’s Cancer & Blood Foundation.

Lichte sneakers
Volgens rapper aka schilder Swizz verbindt de ‘Reethym of Lite’-campagne mensen met iets wat ze horen op de radio, zien op televisie of als ze aan het genieten zijn op een feestje. “Voor mij is ‘Reethym of Lite’ een international feestje. De lichte sneakers zijn een verbintenis met het ritme van dans, muziek, kunst en stijl en het ritme van de mensen. En het feit dat iedereen licht moet hebben in zijn of haar leven.”

Bekijk hieronder de video ‘behind the scenes’!