TOP

RebelQ neemt tweede showroom in gebruik

RebelQ heeft nu ook de tweede showroom officieel in gebruik genomen. De showrooms van het Nederlandse glamourmerk voor meisjes zijn te vinden in Oostzaan, aan de Zuideinde 89-91.

RebelQ werd tijdens Just Kidz gelanceerd en heeft zich nu al geprofileerd als een merk met personality. RebelQ zou dan ook RebelQ niet zijn als ook de showrooms niet helemaal in stijl zouden zijn ingericht. “Onze beide collecties, Rebel voor het grotere meisje en Queen voor het jongere meisje, komen helemaal tot hun recht in de nieuwe inkoopruimte”, vertelt Nancy Bakker trots. “We merken ook dat er zeer goed gereageerd wordt op onze flexibele openingstijden. Met name in de avonduren en de weekends wordt er dankbaar gebruik van gemaakt. Als extra service naar de winkelier is nu ook de gehele collectie inclusief adviesverkoopprijzen online te bekijken op de site van rebelq. Je kunt er terecht via inlogcodes. Natuurlijk kun je daar ook de beelden van de show van de lancering op 9 januari in de Efteling vinden.

RebelQ timmert intussen hard aan de weg om de naamsbekendheid onder de consument te vergroten. “Momenteel werken we samen met de creatieve mensen van Nickelodeon aan onze reclamecampagne. De campagne gaat eind mei starten en zal ons merk al voor de eerste uitlevering in juni al veel naamsbekendheid moeten geven onder de doelgroep. Op onze site kunnen meisjes straks terecht voor ontwerpwedstrijden. Ze kunnen zich inschrijven voor de ‘Miss REBEL or Miss QUEEN’-verkiezing. In het een interactieve gedeelte kunnen ze hun eigen foto uploaden om zichzelf te kunnen bewonderen in een gekozen RebelQ outfit.