TOP

RA Company verruilt SBC voor boerderij

RA Company, licentiehouder van onder andere wintersportmerk Bergans, gaat met de showroom weg uit het Brandboxx Sports Business Center en heeft gekozen voor een boerderij in Hazerswoude Rijndijk. De plannen waren er al langer, maar alles is nu officieel rond.

“Een pittoresk boerderijtje”, noemt Maarten Heemskerk van RA Company het nieuwe onderkomen. “Ik reed er een keer toevallig langs, en zag dat het te koop was. Het is 160 vierkante meter groot. Ideaal.”

De keuze om weg te gaan uit het SBC was al eerder gemaakt. “Het heeft zeker voordelen om in Leusden te zitten, het is een prima centrum. Maar de nadelen vonden wij zwaarder wegen. We misten daglicht en we vonden het de laatste tijd een beetje uitgestorven. Reden genoeg om na drie jaar onze biezen te pakken.”

Het gebied in het Groene Hart had al wel de voorkeur, voordat Heemskerk op de boerderij stuitte. “Vaude en Jongejans Trading zitten ook in Hazerswoude en Mammut (in Benthuizen) en Kjus (in Alphen aan de Rijn) zijn snel te bereiken. Dus voor de detaillist ligt het handig, die kan bezoeken combineren.”

Heemskerk is erg tevreden met de overstap. Hij noemt nog veel meer voordelen op: “Het is goed te bereiken vanaf de N11 en je kunt er aan de showroom parkeren. We zitten in een prachtige omgeving met een goed uitzicht. Het oogt ook allemaal erg gezellig.”

Vanaf 1 juni wordt de nieuwe locatie gebruikt. “We hebben alles net leeggehaald in Leusden.” Het nieuwe adres is Rijndijk 99B. Heemskerk is op telefoonnummer 06-52653299 bereikbaar voor vragen of afspraken.