TOP

Project Catwalk nodigt de verkeerde Mart Visser uit

Kapitale fout van de producent van Project Catwalk: ze nodigden de verkeerde Mart Visser uit voor de finale-uitzending. Maar wie zat er dan op de eerste rij naast Frans Molenaar en Anna Drijver?

De heer in kwestie is de 26-jarige Mart Vissers. Inderdaad, met een extra -s. Al zijn hele leven krijgt hij flauwe opmerkingen te horen als hij zich voorstelt, doordat zijn naam vrijwel hetzelfde is als die van de modeontwerper Mart Visser, zonder -s aan het eind. Toen hij een e-mail kreeg met een uitnodiging voor de finaleshow, besloot hij de uitdaging maar eens aan te gaan. Hij reageerde op de e-mail en stond op de gastenlijst.

Tegen het Algemeen Dagblad vertelt hij: “Ik heb ooit een website gemaakt toen ik mijn scriptie aan het maken was. Via dat adres kreeg ik een email met de uitnodiging. Opvallend want één blik op mijn website is voldoende om te concluderen dat het niks met mode te maken heeft.”

Frans Molenaar: ‘Wie ben jij dan?’

Wat volgt is een prachtig verhaal. Bij de entree kon hij samen met een vriend na het noemen van zijn naam direct doorlopen. Toen ze op zoek waren naar hun plek, werden ze door de organisatie naar de eerste rij gebracht waar ze plaats mochten nemen tussen Frans Molenaar en Anna Drijver. ‘Wie ben jij dan?’ vroeg een verbaasde Frans Molenaar. “Ik ben Mart Vissers”, reageerde Mart Vissers.

Lees het hele verhaal bij het Algemeen Dagblad.

Vanavond wordt de finale van Project Catwalk om 21.30 uur op RTL 5 uitgezonden.