TOP

Steps ontwerpt jurkencollectie voor Nivea

Cosmeticamerk Nivea is jarig en viert dit met een door Steps ontworpen feestjurkencollectie.

Nivea bestaat honderd jaar. Het bekende huidverzorgingsmerk viert dit in samenwerking met kledingketen Steps, waar vanaf 28 november een collectie van vijf geselecteerde Nivea-jurken te koop is.

Jurken
De feestcollectie bestaat uit vijf jurken met verschillende kleuren en silhouetten. Alle jurken beschikken over het typische handschrift van Steps. Dat betekent vrouwelijke vormen, opvallend kleurgebruik en unieke details. De prijzen van de jurken liggen tussen 79,95 en 109,95 euro.

Samenwerking
Hoofdontwerpster van Steps Suzan Jacobs wist al snel wat voor jurken ze moest ontwerpen voor Nivea. “Toen Nivea ons vroeg om jurken te ontwerpen naar aanleiding van hun honderdste verjaardag, dacht ik meteen: dat moeten jurken worden die allerlei verschillende typen vrouwen blij kunnen maken. Nu is er voor ieder type vrouw een mooie jurk, net zoals Nivea voor elke vrouw de juiste verzorging heeft. Daarnaast is er variatie in kleur, zodat ieder huidtype tot zijn recht kan komen in één van de jurken.”

Actie
De actie van Nivea en Steps gaat van start op maandag 28 november en duurt tot en met zondag 11 december aanstaande. Tijdens deze periode krijgen klanten bij Etos 40 procent korting op alle artikelen van Nivea Visage. Daarnaast ontvangen ze een Steps modecheque van 20 euro, die ze kunnen inleveren bij aankoop van een jurk uit de collectie van Niveau.