TOP

Preview – The Summer Experience 2010 in Brandboxx Sports Business Center

Op maandag 12 juli 2010 vindt de PreView - The Summer Experience 2010 plaats in Brandboxx Sports Business Center in Leusden. Deze dag is dé kick-off voor het nieuwe inkoopseizoen van de zomercollecties. Retailers en inkopers uit de sport(mode)branche kunnen de laatste trends en productontwikkelingen komen bekijken tijdens de PreView - The Summer Experience 2010. Daarnaast zijn diverse showrooms vernieuwd en nieuwe collecties toegevoegd aan het aanbod.

Het thema van deze dag ‘ALL COLORS UNITE!’ heeft alles te maken met kleur: niet alleen zijn de zomercollecties fleurig en veelzijdig, ook het aanbod in Brandboxx Sports Business Center is kleurrijk en divers!

‘All colors unite!’

Alle professionals binnen de sportbranche zijn welkom tijdens de Preview: een branche-evenement dat in de afgelopen tien jaar een vaste plek in ieders agenda heeft gekregen. “Nagenoeg alle sport(mode)merken zijn vertegenwoordigd in het centrum en retailers komen massaal hier naar toe ter oriëntatie en om efficiënt hun inkopen te doen, vandaar dat we dit jaar gekozen hebben voor het zeer kleurrijke thema: ‘All colors unite!’,” licht Manon Otten toe.

Dus ‘all colors unite!‘ en kom naar het Brandboxx Sports Business Center om je te laten verrassen door alle nieuwe trends en ontwikkelingen!

Brand Experience
De Brand Experience bestaat uit 3 korte, energieke modeshows waarin diverse topmerken uit het centrum hun nieuwste collecties presenteren. Klik hier voor de deelnemende merken .

Sports Boulevard
Daarnaast kunt u de gehele de SPORTS BOULEVARD bezoeken. De Sports Boulevard is een echte boulevard die u een duidelijk beeld geeft van de laatste tends en innovaties op het gebiedvan sport- en lifestylemode, schoenen, hardwaren en accessoires. Hier kunt u in uw eigen tempo en op een voor u gunstig moment alle nieuwste collecties bekijken. De Sports Boulevard wordt aangeboden door de exposanten van Brandboxx Sports Business Center. Kijk hier voor de deelnemende merken .

Free lunch & drinks!

Voor elke bezoeker staat er vanaf 12.00uur een heerlijke zomerse lunch klaar! En de dag wordt afgesloten met een gezellige borrel en de jaarlijks terugkerende BBQ!

PROGRAMMA

09.00 uur Showrooms open
11.00 uur The Brand Experience: sports fashion
12.00 uur Free Lunch
13.45 uur Sportcult sportwinkelverkiezing 2010
14.00 uur The Brand Experience: outdoor&functioneel
17.00 uur The Brand Experience: bad&beach
17.30 uur Free drinks & BBQ

Kijk voor meer informatie op: www.brandboxx.eu