TOP

Preview kindermodevakbeurs Premier KIDS Birmingham

Van 1 tot en met 3 februari 2009 vindt de grootste internationale kindervakbeurs van Groot-Brittannië plaats in het NEC in Birmingham. Getoond worden de wintercollecties voor 2009/2010 op het gebied van mode, schoenen, accessoires, meubels en cadeaus.

Premier Kids brengt driehonderd merken on een dak strekkend van exclusieve topmerken tot nieuwkomers en vers talent onder een dak, waaronder Pampolina, Marèse, Miniman, Petit Bateau and Little Darlings. Uit Nederland afkomstig is ondermeer Barts en het accessoiremerk Kidid

Helemaal nieuw in Birmingham is de eco-sectie, terwijl internationale designerslabels bijeen zijn gebracht in de hal Kids Boutique. Kids Street & Casual biedt de hipste streetwearlabels. Naast Kids Classics en Kids Gifts is er ook een afdeling met quick response merken.

De vakbeurs bestaat zestig jaar en heeft voor die gelegenheid de catwalkshow verbeterd. De collecties worden voortaan in z’n geheel getoond in een duidelijke volgorde zodat inkopers beter kunnen volgen om welk merk het gaat en waar deze op de beursvloer te vinden is.

Er zijn ten slotte trendseminars met genodigde sprekers.