TOP

Preview Brandboxx SBC: ‘Its nice to be king’

Op maandag 18 januari 2010 vindt Preview: The Winter Experience 2010 plaats in Brandboxx SBC in Leusden. Deze dag is traditiegetrouw de kick-off voor het nieuwe inkoopseizoen van de herfst- en wintercollecties. Onder het motto 'Its nice to be king' wordt elke bezoeker in Brandboxx SBC vanaf 9.00 uur in de watten gelegd met inspirerende collecties, wervelende shows, een heerlijke lunch en tot slot een borrel in een winterse ambiance.

In drie modeshows presenteren topmerken uit het SBC hun nieuwste collecties. Op de Sports Boulevard kan iedereen vervolgens op elk gewenst moment een duidelijk beeld krijgen van de nieuwste trends en innovaties op het gebied van sport- en lifestylemode, schoenen, hardwaren en accessoires.

Waarom?

In 2000 is er begonnen met de allereerste Preview om de start van het nieuwe inkoopseizoen in te luiden met een vooruitblik op de laatste trends en ontwikkelingen in de sportbranche. Daarnaast is de Preview de gelegenheid voor alle retailers, inkopers en inkooporganisaties om kennis te maken met het SBC. Het initiatief van het evenement ligt bij de exposanten binnen het SBC. Het managementteam van het centrum heeft de organisatie echter in handen. Volgens Manon Otten van het SBC houden zij samen met de exposanten altijd nauw in de gaten of de Preview de juiste mix biedt van informatie en amusement voor retailers.

Hoog servicegehalte

Iedereen binnen de sportbranche is welkom tijdens de Preview en het evenement is in de afgelopen tien jaar flink gegroeid. Elk jaar is het dan ook weer een uitdaging om op een ludieke en interactieve wijze de doelgerichte productinformatie te presenteren. “Uit het detaillistenpanel is gebleken dat het nog steeds ontzettend belangrijk is te worden ontvangen en behandeld als ‘de klant is koning’. Elke klant verdient te worden benaderd met een hoog servicegehalte, zodat elke bezoeker zich ‘de koning te rijk’ voelt,” licht Otten toe. En zo is uiteindelijk het thema ‘Its nice to be king’ voor de Winter Preview van 2010 geboren.

Het thema voor Preview van zomer 2010 is nog onbekend. Maar met het tienjarig jubileum in aantocht zal het waarschijnlijk een zeer geslaagd verjaardagsfeestje gaan worden. Meer informatie over de winterpreview van Brandboxx SBC is te vinden op de website.