TOP

Pop-up store van Hyun Yeu in Bijenkorf

Van 17 april tot en met 6 mei 2012 verkoopt het Amsterdamse filiaal van de Bijenkorf een exclusieve herencollectie van Ado Les Scents by Hyun Yeu. De van oorsprong Koreaanse modeontwerper won in 2011 de Dutch Incubator Fashion Award.

Voor de pop up store in de Bijenkorf ontwierp Yeu een collectie, speciaal gericht op de Nederlandse consument. De kleren hebben minimalistische details en zijn strak vormgegeven. Luxe materialen als wol, zijde, katoen en jersey geven de looks een sportieve en preppy uitstraling. De stijlen zijn uitgevoerd in zwart, wit en donkerblauw met als contrastkleur felroze. De collectie bestaat onder meer uit overhemden vanaf €150,-, T-shirts vanaf €65,- en jassen, verkrijgbaar vanaf €400,- De stukken zijn beschikbaar in maat 46 tot en met 52.

 

De Dutch Fashion Awards is een initiatief van de Dutch Fashion Foundation. Sinds 2008 maakt de Bijenkorf de Dutch Fashion Incubator Award mogelijk. Tijdens de laatste editie won Hyun Yeu deze prijs. Hij wordt daarom begeleid in de productie van een capsulecollectie die vervolgens exclusief door de Bijenkorf verkocht wordt. De shop wordt donderdag 19 april om 19.00 uur in het bijzijn van de ontwerper geopend.