TOP

Polar en Rabo Wielerploegen verlengen sponsorcontract

De renners van de Rabo Wielerploegen maken al twaalf jaar gebruik van de producten van Polar. Voorafgaand aan de start van de Giro d'Italia kreeg deze succesvolle samenwerking een vervolg met de ondertekening van een nieuw sponsorcontract.

Het nieuwe contract betekent dat Polar ook dit jaar weer de exclusieve leverancier is van trainingscomputers, inclusief trapfrequentie- en snelheidssensoren, voor de renners. De producten van Polar dragen eraan bij dat de renners het maximale uit hun training halen en een optimale wedstrijdvoorbereiding hebben. Naast de renners van het Rabobank Pro Team en het Continental Team gaat ook het nieuw geformeerde Rabo-Giant Offroad Team gebruik maken van de trainingscomputers van Polar.

 

De twee partners tonen zich verheugd over de jarenlange samenwerking. Harold Knebel, algemeen directeur van de Rabo Wielerploegen: “Goede training hoort bij een gedegen voorbereiding. Het gebruik van de Polar producten stelt onze renners in staat perfect te trainen. Ze kunnen na elke training de progressie en gedane arbeid bekijken, zodat ze goed voorbereid aan de wedstrijden kunnen beginnen.”

Over de voortzetting van de overeenkomst met de Rabo Wielerploegen is Sander Werring, managing director van Polar Nederland, duidelijk: “Polar heeft wereldwijd met zeven Pro CyclingTeams een samenwerkingsovereenkomst, maar we zijn natuurlijk extra trots op de samenwerking met een nationaal team als de Rabobank met zijn indrukwekkende staat van dienst in de wielersport. De Rabo Wielerploegen leveren onze klanten als geen ander het bewijs hoe belangrijk het is om specifiek en gevarieerd op hartslag te trainen om zo je resultaten te behalen.”