TOP

Gaël Monfils kiest voor K-Swiss

Gaël Monfils speelt de komende jaren zijn toernooien in de kleding en op schoenen van K-Swiss. De Franse tennisser staat op dit moment achttiende op de ATP-lijst en is hiermee de hoogst geklasseerde speler in de gelederen van K-Swiss.

“Gaël Monfils zal een belangrijk onderdeel zijn van onze marketing inspanningen, niet alleen in Europa, maar wereldwijd”, zegt K-Swiss managing director Erik Vervloet. “Hij is jong en getalenteerd en zal in de loop der jaren alleen nog maar beter worden. Gaël Monfils is zonder twijfel een van de meest aansprekende spelers op de tour. We zijn blij dat hij zich bij ons heeft aangesloten en zijn benieuwd hoe hij zich verder gaat ontwikkelen.”

 

Gaël Monfils maakt sinds oktober 2008 deel uit van de top 20 en stond in 2009 veertien weken in de top 10. De 23-jarige tennisser won tot nu toe twee ATP-toernooien en bereikte zeven keer de finale. De tennisser is erg gelukkig met de overeenkomst met K-Swiss. “K-Swiss is een iconisch tennismerk met een uitstekende reputatie op het gebied van samenwerking met sporters”, zegt Monfils. “Ik kijk er dan ook naar uit om samen met K-Swiss mijn eigen kledinglijn te ontwerpen. Deze zal volgend jaar worden gelanceerd.”